ארון חימום
הוראות שימוש והפעלה לארון חימום דגם: TH-BC11B , TH-BC11
הקדמה קצרה:
מחמם המזון שומר על חימום המזון באמצעות מערכת האוויר החם המאוורר, הוא מתחמם במהירות ואפילו מתחמם, יש לו מחבת מים בתחתית לשמירה על לחות המזון באדים. לציוד זה יש בקר טמפרטורה ומדחום, הוא שומר על טמפרטורת הארון ללא תמידי וקל בכל עת. זה מתאים לסופרמרקט, למסעדת מזון מהיר וכו' כדי לשמור על האוכל.
כמות המזון שניתן להכניס בארון זה הינה 11 גסטרונומים כפולים.
הוראות הפעלה
הוראות שימוש נכון לארון חימום
יש להכניס את התקע לחשמל ולאחר מכן להדליק בכפתור ההדלקה .
להגבהת החום יש להשתמש בטרמוסטט.
הוראות בטיחות:
אין לשטוף את המכשיר במים זורמים.
יש לנגב את המכשיר במטלית לחה.
אם פתיל ההזנה ניזוק, בכדי להימנע מסכנה, אין להחליפו אלא לפנות אל היבואן או לנציג מוסמך אחר מטעמו.
מכשיר זה אינו מיועד לשימוש על ידי אנשים (כולל ילדים), עם יכולת פיזית, או חושית, או שכלית , מופחתת. או עם העדר נסיון וידע, אלא אם הם תחת פיקוח, או שקיבלו, הנחיות לשימוש במכשיר על ידי אדם האחראי לבטיחותם.
ילדים צריכים להיות תחת השגחה על מנת להבטיח, שהם לא משחקים במכשיר.
הוראות בטיחות חשובות
- הנח את המכונה על הרצפה השווה, לפחות 10 ס"מ ממכשור להצבה דליק. ניתן להבטיח את הבטיחות החשמלית של מכשיר זה רק כאשר קיימת המשכיות בין המכשיר לבין מערכת הארקה יעילה. על מערכת ההארקה לעמוד בתקנות הבטיחות המקומיות והארציות. חובה כי בדיקת בטיחות בסיסית זו תיבחן על ידי חשמלאי מוסמך. היצרן לא יכול להיות אחראי לנזקים שנגרמו על ידי מערכת הארקה לא מספקת (למשל התחשמלות).
- לפני ההתקנה יש לוודא שהמתח והתדר המופיעים בצלחת הנתונים תואמים את אספקת החשמל הביתית. נתונים אלה חייבים להתאים על מנת למנוע סיכון לנזק למכשיר. אם יש ספק, התייעץ עם טכנאי מוסמך.
- יש להשתמש במכשיר זה רק לאחר התקנתו כראוי בארונות הבטחה כי כל המרכיבים החשמליים מוגנים.
- ביצוע התקנה, תיקון ותחזוקה צריך להתבצע על ידי טכנאי שירות מוסמך.
הוראות נקיון
יש להוציא את תקע החשמל בזמן נקיון ארון המכשיר.
אין לשטוף את המכשיר במים זורמים. אין לנקות באמצעות סילון מים בצורה ישירה על המכשיר!
יש לנקות את המכשיר במטלית לחה, וליבש בטלית יבשה.
ציוד למטבח תעשייתי כולל מגוון רחב של פריטים, כאשר ארון חימום הינו אחת הדוגמאות הבולטות והחשובות ביותר. בין אם מדובר בשירותי קייטרינג, מסעדה או שמא מדובר בעסק אחר בתחום המזון, כדי שצוות העובדים יספק את השירות המקצועי ביותר, יש לאתר את הציוד הרלוונטי. היכן? אצל חברת "שחר קור", כמובן! חברה זו, המחזיקה בניסיון של 25 שנה בתחום הייבוא והשיווק של ציוד למטבחים תעשייתיים ומסעדות, מספקת ציוד חדש ואיכותי. וזאת, תוך מתן אחריות ושירותי תיקונים מקצועיים.
ארון חימום – לאבזר את המטבח
מדי יום ביומו, מגוון מסעדות, חברות קייטרינג ועוד מכילות כמויות גבוהות של לקוחות. בין אם הוא מגיע מקרוב או מרחוק, אין ספק כי מדובר בשירות משמעותי; מענה המספק אוכל טעים ואיכותי לאנשים שונים. בהתאם, על מנת שהאוכל המוגש יעמוד בסטנדרטים הגבוהים ביותר, ושכלי ההגשה יהיו נקיים ומבריקים, על מקומות אלו להקים מטבח מקצועי, מתקדם ומאובזר.
במטבח מאובזר הכוונה היא, בין היתר, אל רכישת ארון חימום. ארון זה כשמו כן הוא – לחמם את אוכל כמו גם לשמור על הטמפרטורה למשך הזמן שתרצו. כיום, ישנם סוגים רבים של ארונות חימום – בין אם על גלגלים או אחרים. במקביל, נציין שקיים בתוך הארונות הללו תרמוסטט, אשר שומר על דרגת החום הדרושה באופן קבוע.
בבואכם לחפש אחר ציוד חשוב זה, יש לפנות אל חברה אשר תספק לכם את ארון החימום הטכנולוגי והמרשים ביותר. מעבר לכך, חשוב לא פחות לוודא כי החברה מספקת לכם אחריות עבור המוצר. כך, במקרה של בעיה או שאלה – תוכלו לקבל שירותי תיקון בהתאם. כמו כן, מומלץ שארון זה יעמוד בתו התקן המחמיר ביותר. שכן היבט זה מבטיח ציוד בטיחותי.
ארון חימום – לשמור על הטמפרטורה הנכונה
מעוניינים לחמם אוכל שבושל – או לשמור על הטמפרטורה שלו? כעת, כל שעליכם לעשות הוא לפנות אל חברת "שחר קור". חברה זו תספק לכם את המענה המקצועי והמקיף ביותר. לכל שאלה, צרו קשר עוד היום!
לרשותכם, שחר: 050-7451981